Loading...
Om oss 2023-05-31T08:55:25+02:00

K-V Bygg Kalmar Öland AB är ett byggföretag med erfarna byggmästare!

ATT BYGGA MED OSS ÄR ATT BYGGA MED KVALITET

Byggföretaget K-V Bygg startades 1980 av byggmästare Per-Olof Jönsson och Håkan Nordborg, och har cirka 25 anställda. Idag drivs byggföretaget K-V Bygg av Peter Håkansson, Jimmy Lindberg och Andreas Gunnarsson

K-V Bygg Kalmar Öland är ett byggbolag som utför alla sorters bygg- och snickeriarbeten. Oavsett om det handlar om hela nyproduktioner, skadereparationer eller små tillbyggnationer -vi tar oss an alla projekt!

Vi har lång samlad erfarenhet inom företaget och har verkat i Kalmar med omnejd, främst mot privatkunder. Att från grunden bygga ett nytt sommarhus eller en villa är något de flesta bara gör en gång i livet. Vi på K-V Bygg Kalmar Öland menar att det handlar lika mycket om funktion som form och design, det är lite av vårt signum. Vi är stolta över att arbeta tillsammans med  några av länets mest rekommenderade arkitekter. Det innebär att vart och ett av våra projekt är unikt och håller högsta kvalitet, både ur ett byggnadstekniskt och ur ett estetiskt perspektiv.

Som kund hos K-V Bygg Kalmar Öland kommer du till oss med en tanke eller en idé, och vi förädlar, förvaltar och förverkligar den till en realitet.

VI ÖVERSÄTTER FORM TILL PRAKTIK

På K-V Bygg Kalmar Öland tror vi på en tät dialog genom hela byggprocessen. Vi ser till att från början ha ett tydligt gemensamt mål så att vi tillsammans med både arkitekten och kunden strävar åt samma håll.

Ett noggrant förarbete är grunden till ett lyckat resultat. Vi inleder med att se över förutsättningarna, sedan kopplar vi in rätt samarbetpartners i form av underentrepenörer och arkitekter och vi är dessutom noga med att dokumentera hela processen. Det leder alltid till ett slutresultat som håller måttet, till en bra kundrelation och nöjda kunder.

NÖJDA KUNDER, DET BÄSTA BETYGET!

Att anlita K-V Bygg Kalmar Öland ska vara tryggt, enkelt och leda till önskat resultat. Det uppnår vi genom noggrannhet, punktlighet och lyhördhet. Vi månar om våra kunder och de flesta nya projekt får vi genom rekommendationer. Välkommen med dina tankar och idéer, så gör vi dem till verklighet.